Zhongtai "Chinese + e-commerce vaardigheden" Samenwerkingsproject heeft met succes een contract ondertekend

Zhongtai "Chinese + e-commerce vaardigheden" Samenwerkingsproject heeft met succes een contract ondertekend

People’s Network Bangkok 2 maart (Reporter Sun Guangyong) op 1 maart, het Thaise Ministerie van Onderwijs Vocational Education Education, Chiang Mai University Confucius Institute, enz.

China Thaise partijen zullen nauwlettend blijven werken en blijven beide partijen in beide partijen integreren om een ??gemeenschap te vormen die China Thaise menswetenschappen en economische en handelssamenwerking dient. De secretaris-generaal van het Thaise Beroepscomité, Wu Honggui, de plaatsvervangend secretaris-generaal van China’s National E-Commerce Vocational Education Lesing Steering Committee, China Dean, Chiang Mai University, en andere gasten bezochten en waren getuige van de ondertekening van samenwerkingsmemo’s.

Sinds de introductie van "Chinese + Vocation Skills" -project sinds 2020, de Thaise versie van 1 + x e-commerce beroepsveiligheidsniveau Standaardontwikkeling, vier kerncurriculumontwerp, vier sets ondersteunende leerboekbronnen, en corresponderende ontwikkeling van re?le trainingssysteem; achtereenvolgens Georganiseerde leraren training en studenttraining in "1 + x e-commerce data-analyse beroepsveiligheidsniveau, en met succes hield de eerste" Bao Cup "centrale Thaise beroepsovernovatie en ondernemerschap internationaal innovatie-toernooi, die wordt aangetrokken tot Zhongtai meer dan 2.000 leraren en Studenten van meer dan 100 beroepsoplopen hebben een goede basis gelegd voor de voortdurende vooruitgang van het project "Chinese + beroepsvaardigheden". China Thaise "Chinese + e-commerce vaardigheden" Samenwerkingsproject draait om een ??reeks educatieve en bedrijfsectoren in de bouw van standaard systeemconstructie, ontwikkeling van hulpbronnen, leraren en studententraining, academische uitwisseling, China Thaise e-commerce data-onderzoek, project Ontwikkeling, enz. Innovatie en ontwikkeling van digitale vaardigheden in Thaise landen. Het project zal geleidelijk het internet, kunstmatige intelligentie, industrieel internet en andere gebieden uitbreiden met het principe van e-commerce. De ondertekening van het memorandum zal de uitwisseling en samenwerking tussen de twee partijen in innovatie verder bevorderen, die de Chinese Thaise beroepsopdrachten en sociale e-commerce-beoefenaars dienen, gerelateerde ondernemingen rijden om economische en handelssamenwerking uit te voeren, en effectief de populariteit van digitale samenwerking uitvoert Vaardigheden, cultiveren China Thaise economische ontwikkeling nieuwe kinetische energie.

(Editor: Gao Song, Changhong) Delen Laat meer mensen zien.